Persoonlijke ontwikkeling

Samen werken is samen ontwikkelen en leren

Gemotiveerde medewerkers blijven steeds leren en zich ontwikkelen, individueel én samen. Niet alleen in hun vak, maar ook als mens, zowel in hun werk als daarbuiten.

Opleidingsschool

Volwaardig partnerschap tussen opleiding en scholen

 

WIJ de Venen ziet het als haar verantwoordelijkheid om toekomstige medewerkers op te leiden. 

 

Wij hebben de handen ineengeslagen met o.a. Hogeschool Leiden en hebben hiermee een werk- en leerplek gecreëerd voor studenten, mentoren, schoolleiders, schoolopleiders en instituutsopleiders. Hierin wordt in een vergaande vorm samen geleerd, samengewerkt en samen ontwikkeld. Door een gezamenlijke visie op leren en opleiden, werken we aan een goed opleidingsprogramma voor iedereen.

WIJ de Venen Academie

Wat wordt de volgende stap in jouw ontwikkeling?

 

Professionele ontwikkeling is de bron van goed onderwijs aan alle kinderen. De WIJ de Venen Academie is het platform waar we samen kunnen Groeien, Ontwikkelen, Ervaren en Delen. Het aanbod is divers en van goede kwaliteit, er is altijd iets dat bij jouw ontwikkeling past.

 

Heb je zelf een expertise? Dan vragen we deze te delen! Zo leren we van elkaar.

 

Wat we aanbieden

  • Cursussen
  • Trainingen
  • Podcasts
  • Leerteams
  • Lezingen
  • Events

Ons complete aanbod

Wij bouwen samen met jou, je hoeft het niet alleen te doen.
Coach startende leerkrachten

Begeleiding

Dat gun je elke startende leerkracht

 

Een goede begeleiding is de basis voor de ontwikkeling van elke startende leerkracht. Zo kan de startende leerkracht met vertrouwen verantwoordelijkheid nemen voor het welbevinden, de betrokkenheid en de ontwikkeling van het kind. Tijdens de gesprekken met de coaches en medestarters kunnen kwetsbare vragen en ideeën gedeeld worden. In dit driejarige traject groeien zij door naar een ‘altijd lerende leerkracht’.